Klauzula informacyjna – ochrona fizyczna

  • „Administratorem Państwa Danych Osobowych jest BT Topbeton Sp. z o.o. z siedzibą w Gorzowie Wielkopolskim, ul. Elżbiety Zawackiej 45, 66-400 Gorzów Wielkopolski,
  • kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych – odo@bt.topbeton.pl, telefonicznie +48 95 728 21 41
  • przetwarzanie danych osobowych z jest w celu ochrony mienia administratora i osób trzecich oraz zapewnienia bezpieczeństwa na terenie wytwórni,
  • podstawą przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes administratora, polegający na konieczności ochrony mienia oraz zapewnienia bezpieczeństwa na terenie objętym ochroną, który jest miejscem prowadzenia działalności gospodarczej przez administratora.
  • zapisy w Księdze wejść i wyjść będą przechowywane 1 rok . Po upływie tego okresu książki zostaną komisyjnie zniszczone i sporządzony zostanie protokół zniszczenia.
  • osobie zarejestrowanej przez system monitoringu/wpisu w Księdze wejść i wyjść po dniu wejścia w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych”

 

?
?

Użytkowanie tej strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies w celu usprawnienia działania witryny oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajduje się w polityce prywatności Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close