Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych

„„Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) informujmy, że:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest BT Topbeton Sp. z o.o. z siedzibą w Gorzowie Wielkopolskim, ul. Elżbiety Zawackiej 45, 66-400 Gorzów Wielkopolski,
  • kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych – odo@bt.topbeton.pl,
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy z BT Topbeton Sp. z o.o. – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  • Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty i osoby uczestniczące w przygotowaniu do realizacji oraz realizacji  i rozliczeniu umowy ,
  • Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania umowy oraz po zakończeniu jej trwania w celu wykonania obowiązku prawnego, ciążącego na Administratorze, na czas zgodny z obowiązującymi przepisami, a w przypadku prawnie uzasadnionych celów Administratora do czasu cofnięcia Państwa zgody,
  • Do Pani/Pana danych osobowych w przypadku braku płatności/ opóźnionej płatności za wykonaną usługę  w celu dochodzenia roszczeń  mogą mieć dostęp podmioty przetwarzające: kancelarie adwokackie, firmy windykacyjne itp.
  • Posiada Pani/Pan prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania,
  • Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych”,
  • Podanie danych osobowych jest wymogiem niezbędnym do zawarcia umowy. W razie niepodania danych osobowych umowa nie zostanie zawarta.
?
?

Użytkowanie tej strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies w celu usprawnienia działania witryny oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajduje się w polityce prywatności Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close